Google Reviews

UITSTEKEND
25 recensies op
Jasper Uitterhoeve
Jasper Uitterhoeve
22. September, 2021.
In de afgelopen periode heb ik twee motoren gekocht bij Motonine. Één voor mijn vriendin en de andere voor mijzelf. Ik kan niet anders zeggen dan een top service. De Kawasaki van mijn vriendin was net te hoog voor haar waardoor ze niet goed bij de grond kon met haar voeten.Geert heeft als afleverservice de motor voor ons verlaagd. Voor mij is één ding zeker, bij Motonine kun je met een gerust hart betrouwbare motoren kopen tegen een scherpe prijs!
Nick van der Sanden
Nick van der Sanden
5. September, 2021.
Opzoek geweest naar een motor. Hier erg netjes geholpen. Zelfs op gesloten dagen kreeg ik netjes en snel antwoord. Al heb ik de motor uiteindelijk bij een andere zaak gekocht ivm import motor. Ik ben hier zeer netjes en professioneel geholpen. Bedankt voor de hulp en tijd!
Marco S
Marco S
21. Augustus, 2021.
Een maand geleden hier een motor gekocht. Moest alleen even wachten op het nieuwe kenteken, maar dat was het helemaal waard. Motor was al in topstaat, en werd afgeleverd met een nieuwe beurt. Erg vriendelijke service en mooie plek om even een testrit te maken.
Jim Groen
Jim Groen
6. Augustus, 2021.
Geweldige service en een vriendelijke verkoper
William
William
25. Mei, 2021.
Goede en snelle service, en mooie occasions in bijna nieuwstaat!
Hans
Hans
25. Mei, 2021.
Vorige week mijn Yamaha FZ8 gekocht bij Motonine. Zaterdagochtend een berichtje gestuurd via Facebook, smiddags een proefrit gemaakt en maandagavond de motor opgehaald in Goes. Bij Motonine weten ze waar ze over praten en leveren ze goede service. Motor was netjes gewassen en gepoetst voor aflevering. Thnx Geert! Ook voor de koffie 😀
michel lutje wagelaar
michel lutje wagelaar
24. Mei, 2021.
Gisteren voor de 2 keer een motor gekocht bij motonine. Mijn oude Yamaha fz6 ingeleverd voor een Yamaha mt-09. Super service en super prijs. Alles volgens afspraak, en werd nog netjes gepoetst voor de deur afgeleverd. Top!!!
Nick De Kraker
Nick De Kraker
22. Mei, 2021.
Op voorhand (7 dagen van te voren) proefrit aangevraagd voor 2 motoren te bezichtigen en een rit te maken. Bij aankomst een rit gemaakt op de 1ste en toen ik terug kwam besloten om deze motor te kopen. De verkoper vertelde mij dat er nog andere mensen kwamen kijken voor deze motor. Deze mensen hadden een dag van te voren een afspraak gemaakt en NA mij een proefrit gemaakt. Toen ik al besloten had dat ik deze motor wou kopen voor de verkoop prijs. De verkoper heeft mij deze motor niet verkocht maar de mensen die later dan mij zijn gekomen. Slechte service en erg onprofessioneel Jammer van de 2x 40 minuten reistijd en 2x tol betalen.
Annemieke Stout
Annemieke Stout
16. April, 2021.
An Wi
An Wi
3. April, 2021.